half_way_edited.jpg

Matias Tuomela

Toimitusjohtaja, tuottaja

Matias on kokenut tuottaja, ja lukuisat erilaiset projektit on saatu menestyksellä maaliin hänen johdollaan. Kokemusta on kertynyt 10 vuoden ajalta video- animaatio- ja ohjelmistotuotannoista.

Matias tarttuu tarvittaessa myös kameraan, ja nauttii kun pääsee näkemään maailmaa monenlaisista vinkkeleistä.

Vapaa-ajallaan Matias innostuu luonnosta, puutöistä ja puutarhanhoidosta.

040 9123514

matias(a)hatfulscreative.com

Vesa_MG_6328_fix2.jpg

Vesa Taipaleenmäki

Tuottaja, ohjaaja

Vesa on lukuisissa tuotannoissa kouliintunut monilahjakkuus: kokenut tuottaja, ohjaaja, kuvaaja, leikkaaja ja käsikirjoittaja. Vesa on puurtanut alalla jo vuodesta 1996 asti. Hän on tuottanut, ohjannut, kuvannut ja leikannut lukuisia markkinointi- ja brändivideoita monille kansainvälisille yrityksille ja laitoksille, ollut eri rooleissa mukana parissa tuhannessa mainostuotannossa sekä ansioitunut kuvaajana yli kymmenessä dokumenttielokuvassa.

 

Työssään Vesaa kiehtovat haasteet ja äärimmäiset olosuhteet. Niissä toimiminen on hänelle tuttua, oltiinpa sitten hyisessä viimassa tunturin huipulla, helikopterissa tulvavesistöjen yläpuolella tai kilometri maan alla pimeässä kaivostunnelissa.

 

Luonto on Vesalle latautumisen paikka ja inspiraation ehtymätön lähde. Puukansan keskellä on syntynyt moni menestystarina.

040 0187247

vesa(a)hatfulscreative.com

Sami_2019.jpg

Sami Kämäräinen

Ohjelmoija

Sami on meidän pelivelho sekä pelaamisen, että ohjelmoinnin suhteen. Koodia syntyy toki laadukkaasti myös hyötysovelluksiin, olipa kielenä mikä hyvänsä.

Vapaa-aikansa Sami viettää perheen kanssa puuhaillen ja pelejä koodaillen.

studio portrait.jpg

Aleksi Tuomela

Luova johtaja

Aleksi on pesunkestävä monialainen taiteilija. Hänen käsissään syntyvät kokemuksella niin 3d-animaatiot, videot kuin musiikkiteoksetkin. Viimeisimpien teknologioiden jatkuva seuraaminen ja innokas uuden oppiminen pitää huolen siitä ettei työjälki koskaan jämähdä paikoilleen.

 

Aleksin maailma ei koskaan valmistu, sillä aina riittää filosofisia ja esteettisiä aluevaltauksia tehtäväksi. Suuri osa vapaa-ajasta kuluukin ajatuksilla askarrellessa ja musisoidessa, ja näistä syntyvien tuotosten jakamisessa maailmalle paremman huomisen toivossa.

040 1781755

aleksi(a)hatfulscreative.com

datailua.JPG

Johannes Tuomela

Ohjelmoija

Johannes on intohimoinen koodari. Kokemusta on karttunut vuosien mittaan isoista ohjelmistoprojekteista pilvipalveluiden kehityksestä mobiiliapplikaatioihin. Vahvat tiimityöskentelytaidot ja uusien teknologioiden hallinta mahdollistavat nopean ja laadukkaan tuotekehityksen.

 

Johannesta kiinnostavat kaikenlaiset monimutkaiset algoritmit, joiden parissa voi haastaa itseään ja löytää uusia menetelmiä. Vapaa-aikakin saattaa vierähtää tutkiessa erilaisia fysikaalisia simulaatioita. Muita harrastuksia ovat puutyöt ja musiikki.

044 5451004

johannes(a)hatfulscreative.com

juha.jpg

Juha Salminen

Animaattori

Kun tarvitaan näyttävää 3d-animaatiota tai tuotekuvia, niin Juha avaa Blenderin ja tekee ihmeitä. Monimutkaisetkin prosessit taipuvat selkeiksi visualisoinneiksi Juhan käsissä.