top of page
valmet2.jpg

Tapojärvi | Brändivideo

Valmetilla oli tarve markkinoida uutta laivojen märkäsähkösuodinjärjestelmää (WESP), joka on kehitetty meriliikenteen pakokaasujen partikkelipäästöjen merkittävään leikkaamiseen.Markkinointia haluttiin lähteä toteuttamaan tunnevaikuttamisen kautta.

Kun saimme asiakkaalta ensimmäisen brieffin videon tarkoituksesta ja sisällöstä, huomasimme heti innostuvamme aiheesta. Aihe oli hyvin inspiroiva, kiinnostava, merkittävä ja ajankohtainen – Hatfuls Creativen arvoihin sopiva. Ymmärsimme asiakkaan viestinnälliset tarpeet ja valitun tyylin mahdollisuudet, mutta myös riskit.

Halusimme lähteä kertomaan vahvaa, voimakkaasti tunteisiin vaikuttavaa tarinaa, jonka taustalla on kovaa tutkittua faktaa. Videon tuli näyttää ja kuulostaa hyvin kansainväliseltä, koska WESP:n markkinat ovat globaalit.

Innostuksemme ja vahva näkemyksemme välittyi jo käsikirjoituksesta asiakkaalle, joka vakuuttui ja luotti rohkeaan ideaamme.

Valmetin saama palaute videosta sen julkaisun jälkeen on vahvistanut, että voimakkaasti tunteisiin vaikuttava rohkea toteutus oli juuri oikea ratkaisu WESP:n globaalin markkinoinnin onnistumiselle.


Client: Tapojärvi Oy
Production: Hatfuls Creative
Script / Director:
Vesa Taipaleenmäki
Cinematography: Matias Tuomela, Vesa Taipaleenmäki & Jussi Finnilä
Post Production: Aleksi Tuomela

bottom of page