top of page
tapojarvi2.jpg

Tapojärvi
brändivideot

Tapojärvi Oy halusi esitellä vakuuttavasti ja näyttävästi kaivospalvelutoimintaansa sekä Hannukainen Mining Kolarin kaivoshanketta. Videoilla haluttiin korostaa yritysten arvoja ja toimintakulttuuria sekä pohtia kaivostoiminnan olemassaolon oikeutusta ja merkitystä globaalisti, Euroopassa ja Suomessa. Miksi tarvitsemme kaivoksia? Voidaanko kaivostoimintaa toteuttaa eettisesti, vastuullisesti ja kestävästi? Millaista on moderni kaivostoiminta? Sanoman ydin oli hyvin ajankohtainen ja merkittävä. Ajatuksemme ja arvomme kohtasivat. Inspiraatio syttyi välittömästi.

Videoiden tuli näyttää ja kuulostaa hyvin kansainväliseltä, mutta toimia yhtälailla kotimaiselle yleisölle, onhan Tapojärvi Oy 100% suomalainen perheyritys, joka omistaa Hannukainen Mining Oy:n. Videoita tuli voida esittää yksin ja yhdessä, toinen toisensa sanomaa tukien.

Yhteistyötämme Tapojärven kanssa kuvastaa vahva luottamus. Tunnemme asiakkaamme ja he tuntevat meidät. Tunteisiin vaikuttavan, vakuuttavan sisällön luominen vaatii hyvin perusteellista perehtymistä aiheeseen, sen ymmärtämistä, siihen sitoutumista, ja tarkkaa käsikirjoittamista. Jokainen kuva ja sana ja niiden merkitys on puntaroitava perusteellisesti. Kokemuksemme kaivosalasta ja sen viestinnästä on arvokasta pääomaa. Uskallamme kertoa asiakkaan tarinan rohkeasti, ylpeänä.


Client: Tapojärvi Oy
Production: Hatfuls Creative
Producer / Script / Director: Vesa Taipaleenmäki
Cinematography: Vesa Taipaleenmäki, Matias Tuomela, Jussi Finnilä
Editors: Aleksi Tuomela, Vesa Taipaleenmäki

Post Production: Aleksi Tuomela

”Hatfuls kuuntelee asiakkaansa tarpeita ja toteuttaa juuri heidän näköistään visuaalista tarinaa. Yhteistyö on saumatonta ja helppoa.”
Tiina Nousiainen, viestintäpääl
likkö, Tapojärvi Oy

bottom of page