Hatfuls Creative palvelee monipuolisesti markkinoinnissa ja viestinnässä. Alta löydät esimerkkejä video- , animaatio- ja ohjelmistotuotannoista. 

VIDEOTUOTANNOT

Ponssen uuden Scorpionin teaseri

Koronapandemian vuoksi Ponssen uusi Scorpion-malli julkaistiin virtuaalitapahtumassa. Ennen tapahtumaa Scorpionista haluttiin antaa pieni ja arvoituksellinen maistiainen videon muodossa. Meno oli melkoisen hurjaa kuvauksissa, ja se näkyy hienolla tavalla lopputuloksessakin. 

Lisää videoitamme löydät Vimeosta.

ANIMAATIOT

Specim FX50 konseptianimaatio

Specimin uusi hyperspektrikamera tarjoaa valtavia mahdollisuuksia tuotteiden lajitteluun ja laaduntarkkailuun. Tuotteen markkinointiin haluttiin avuksi animaatio, jolla erilaiset käyttökohteet tulisivat selkeästi esille. Asiakkaat eivät halunneet omia linjastojaan näkyville, joten animaatioon mallinnettiin pelkistettyjä kuvitteellisia paikkoja.

OHJELMISTOKEHITYS

Ginoliksen AR-tuotekonfiguraattori

Ginoliksen automaatioratkaisujen myyjät eivät voi kuljettaa massiivisia robotteja mukanaan. Asiakkaat haluavat kuitenkin ymmärtää linjastojen mittakaavan ja erilaiset optiot, joten kehitimme avuksi lisättyä todellisuutta hyödyntävän mobiilisovelluksen. Sovelluksella myyjä voi rakentaa asiakkaan tarvitseman linjaston, ja esitellä miltä se näyttäisi asiakkaan tiloissa.