top of page

Cajo Technologies
product animation

We produced Cajo’s updated Cajosuite software a product animation worthy of the product. We also participated in the realisation of the software's user interface overhaul. In addition to an impressive look, the animation focused especially on clarifying process charts that are difficult to understand.

Client:Cajo Technologies Oy
Production:Hatfuls Creative

Producer / Director:Matias Tuomela
Animation & Post production:Aleksi Tuomela


Tuote-esittelyt
Animaatiolla toteutettu tuote-esittely mahdollistaa ominaisuuksien ja rakenteiden esittelyn ilman käytännön rajoituksia. Koneen sisuksiin kurkistaminen tai digitaalisen tiedonsiirron kuvaaminen sujuu 3d-maailmassa kätevästi. Animaation etuna on myös se, että markkinointi voidaan aloittaa ennen kuin tuotetta on oikeasti olemassakaan.

 

Prosessianimaatiot
Animaatio on erinomainen työkalu erilaisten prosessien esittelyyn, olivatpa ne sitten konkreettisia tai abstrakteja prosesseja. Laaja kokemuksemme auttaa meitä tekemään selkoa hyvinkin laajoista ja teknisesti monimutkaisista aiheista. Voimme hyödyntää animaatioissa asiakkaan omien laitosten/tuotteiden 3d-malleja tai tarpeen tullen mallinnamme tarpeeseen sopivan pelkistetyn esityksen prosessista.

 

Ohjeistus- ja perehdytysanimaatiot
Me olemme vuosien varrella tehneet lukuisia ohjeistus- ja perehdytysvideoita perinteisesti kuvaamalla. Kokemus on kuitenkin osoittanut, että animaatio toimii paremmin monessa kohtaa. Animaation lyömätön etu on siinä, että harvinaisenkaan poikkeustilanteen tai vaikeassa paikassa olevan osan kuvaaminen ei vaadi mittavia käytännön järjestelyitä. Päivitettävyys on myös omaa luokkaansa. Esimerkiksi henkilöiden turvavarusteiden muuttuessa perehdytysmateriaalin päivittäminen voi olla vain tuntien työ sen sijaan, että joudutaan kuvaamaan kaikki kohtaukset uusiksi.

 

bottom of page